tiistai 8. elokuuta 2017

Taunon ja Nellin hunajaa



Tätä herkkua saa nyt tilata suoraan Seijalta: seija.helander@sanariihi.fi
Haku Espoosta/Helsingin keskustasta, 5€/purkki. Torillekin olen tulossa, ainakin Leppävaaraan jossain vaiheessa.

Kesä on ollut ihana, Taunon ja Nellin tarina valmistunut ja Annen pastelli-akvarelli-kuvat koottu. Odotamme innolla syksyä ja kirjamessuja. Turussa vedämme Annen kanssa lastenpajaa, Helsingin kirjamessuilla käyn haastateltavana.

Toisin kuin joissain ennakkotiedoissa lukee, Taunon ja Nellin kirja ei ole selkokielinen, vaikka Sanariihellä onkin muita selkokieliprojekteja käynnissä. Myös Avain julkaisee paljon selkokielistä kirjallisuutta, joten ehkä sekaannus johtui siitä.

Kirjajulkkarit pidetään lokakuussa Tapiolassa lelumuseo Hevsenkengässä. Siitä tulee lisää infoa myöhemmin. Lapset ovat tietysti enemmän kuin tervetulleita mukaan, mutta myös vanhempi sukupolvi kannattaa kutsua, varsinkin jos löytyy juuria Karjalasta. Tauno ja Nelli kun tulevat Koiviston Tiurinsaaresta.

Elokuun lopulla Espoossa lapset voivat osallistua Anna Maria Mäen vetämään Taunon ja Nellin lorusuunnistukseen. Anna Marialta on aiemmin ilmestynyt lastenkirja Manna ja mahaluu. Samassa tapahtumassa on ikäihmisille Sanariihen runoreitti luonnossa. Ulkoilun jälkeen aikuiset voivat osallistua Espoo-aiheiseen tietovisaan ja lapset leikkiä Coach Karin vetämällä perinnepelikentällä. Infoa tästä kaikesta pian!

Nyt makeannälkään hunajaa: se on maanmainiota ja ihanaa, ja Pesosen mehiläisten valmistamaa Vantaalla!






Taunolla ja Nellillä on myös teemukeja. Niiden hinta on 8€/kpl, mutta hunajan ostajalle vain vitosen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti