perjantai 2. kesäkuuta 2017

Hunajasuklaata ja muita uutisia



Taunon ja Nellin blogissa on ollut viime viikkoina hiljaista, mutta kotona sitäkin puuhakkaampaa. Nallekarhujen oma suklaa valmistui tänään! Sitä voi tilata Taunon ja Nellin verkkokaupasta, joka avataan heinäkuussa. Sitä ennen tilauksia voi lähettää suoraan Sanariihen Seijalle: seija.helander@sanariihi.fi


Toivottavasti saamme Taunon ja Nellin suklaan myös mahdollisimman moneen kauppaan ja kahvilaan. Suklaa on ihanaa, 100% luomua ja Espoossa käsin tehtyä. Valmistaja on kiva pieni  perheyritys Suomenojalta, Arctic Choc.

Tämä blogi siirtyy kesän aikana verkkokaupan yhteyteen,  osoitteeseen www.taunojanelli.fi . Sinne saamme esille enemmän kuvia ja hauskoja juttuja nalleseikkailuista.

"Tauno ja Nelli evakkomatkalla" -satukirja ilmestyy suunnitellusti lokakuussa, minkä jälkeen lähdemme koululaisten kanssa vanhainkotikiertueelle laulamaan Taunon ja Nellin tarinaa. Syksyä odotellessa voi vaikkapa juoda teetä Taunon ja Nellin mukista (tulossa heinäkuussa) lähihunajalla makeutettuna. Taunon ja Nellin hunajan valmistavat Pesosen Arton mehiläiset vantaalaisista kukista.

Anne piirtää parhaillaan kuvaa Alma Akilinasta, nallekarhujen ihmisystävästä. Saimme juuri äsken riemastuttavan työhuonekuvan WhatsAppin kautta, tuskin maltan odottaa valmiiden kuvien näkemistä! 

Kalle säveltää Taunon ja Nellin laulua, sanat ovat nyt valmiit. Niiden tekemisessä avusti Kuutti, ensi syksyn ekaluokkalainen.

Eskarin päättötodistus, oi riemua!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti